Wachten

Wachten

Wachten tot je gek word….

Wij zitten in de beruchte wachtweken, wachten of je ongesteld gaat worden of niet.

Overal zie ik ooievaars…

Ik kan je vertellen…hier word je gek van! Je lijf speelt een spelletje met je hoofd, of je hoofd speelt een spelletje met je lijf. Anyway…ik voel continu van alles, krampjes, pijntjes, blubjes en bovenop dat alles is er de allesverterende hoop en angst. Daartussen moet ik balanceren en ook nog iets van een leuk mens zijn 😉 Het kost me verrekte veel moeite!

Mijn lijf moet nog herstellen van de hormonen en doet zeer! Ik ben moe en heb totaal geen zin en energie om dingen te ondernemen of mensen te zien. Dit ligt niet aan mij en ook niet aan de mensen die zo meeleven. Ik ben gewoon even totaal ontregeld…

Wel vind ik het hartverwarmend dat zoveel mensen met ons meeleven, voor ons bidden, kaarsjes branden en positieve energie onze kant uit sturen…Dank jullie wel!

Voordat we dit traject startten zat ik natuurlijk ook wel elke maand in spanning maar niet zo erg als nu, toen kon ik er eigenlijk stiekem wel gewoon vanuit gaan dat ik toch wel weer ongesteld ging worden. Maar nu? Nu weet ik niet meer wat ik voel… Ik voel hoop, ik fantaseer over ons kindje, ik zoek babykamers uit, kijk bij rompertjes, voel me week worden bij elke baby die ik zie. Maar bovenop dat alles voel ik een allesverterende angst.

Angst dat het nu ook niet zal gaan lukken, dat ik achterblijf met mijn lege buik, dat ik weer alles voor niets doe. Mijn lichaam voelt alsof het nu al ongesteld gaat worden terwijl dat nog lang niet aan de orde is. Is het PMS? is het een beginnende zwangerschap? Word ik gewoon gek?

Wil ik dat mensen er naar vragen? Nee, laat me maar met rust…mijn emoties zitten heel hoog 😉 Het is moeilijk om over te praten, juist omdat ik zo bang ben. Krijgen jullie alles te horen? Nee…Ik hou dit voor onszelf 🙂 Bij goed nieuws word het vanzelf een keer aangekondigd en bij slecht nieuws gaan we door met poging 2. Vraag dus niet of het gelukt is want ik wil dit op ons moment wereldkundig kunnen maken…of niet 😉

Een kindje is zo ontzettend welkom na al dat lange wachten…

Lief kindje, papa en mama hebben jou naam al uitgezocht, we wachten tot jij je weg naar ons vind….

Het is een rollercoaster van emoties om in die wacht weken te zitten!

Bonsje.

6 gedachten over “Wachten

  1. Nou ik wens je heel veel succes. Hopelijk wordt het wachten ook eindelijk voor jullie beloond. Maar succes met de mensen die het toch gaan vragen! Ik vond dat heel moeilijk.

  2. Och lieve Bonsje toch…. ik voel met je mee. Je maalt een heftige tijd door. Ik wens je sterkte en alle kracht in deze loodzware, onzekere en emotionele periode. En duim en bid mee dat het wonder mag geschiedden ????? dikke knuf ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: