Zwangerschaps update week 38

Zwangerschaps update week 38

Het is alweer een behoorlijke tijd geleden dat ik een update plaatste en ik merk dat er veel mensen nieuwsgierig zijn. Zo nieuwsgierig dat ik het er zelfs een beetje benauwd van krijg πŸ™ Een rondje door het dorp kan niet meer zonder dat ik door heel veel voor mij onbekenden word aangesproken. Ik begrijp dat jullie mij wel kennen door dit blog maar ik ken de meeste van jullie niet πŸ˜‰

Inmiddels ben ik 38 weken en 3 dagen zwanger en ja, de laatste loodjes zijn aangebroken. Ik weet inmiddels dat ze zwaar zijn en word een beetje flauw van alle mensen die me daaraan willen herinneren. Laat me maar gewoon wijdbeens rondsjokken en wachten op mijn bevalling πŸ˜‰ Ik kan moeilijk nog dik 3 weken op de bank gaan zitten wachten omdat ik alle bakerpraatjes wil vermijden. Ik merk dat ik heel erg behoefte heb om in mijn eigen bubbel te blijven zitten en wil alleen maar rust.

De laatste weken waren zwaar! Zo heb ik rond week 35 een middagje in het ziekenhuis door mogen brengen vanwege behoorlijke klachten die verband houden met het HELLP- syndroom. Gelukkig bleek na een lange middag van onderzoeken en veel tranen dat er met baby Kraaij niks aan het handje was. Ik was gewoon uitgeput, mijn nesteldrang laat me ver over al mijn grenzen gaan en dat vergt wat van een lichaam πŸ˜‰ Het advies wat ik mee kreeg was om vooral meer rust te nemen, dat is tot nu toe niet echt gelukt maar ik ga nu in ieder geval elke middag even liggen. En ik zeg gewoon ‘nee’ tegen koffievisite πŸ˜‰

Bij week 36 ben ik nog heerlijk een nachtje weg geweest met de collegae van ‘the Mr’. We zijn gezellig naar Hotel de Cantharel in Apeldoorn geweest. Er was nog een groepsactiviteit georganiseerd maar die heb ik met mijn bekken instabiliteit maar even overgeslagen πŸ˜‰ ‘The Mr’ en ik hebben een terrasje gepakt en taartjes gegeten in de zon πŸ™‚ ’s Avonds hebben we met z’n allen heerlijk gegeten in Huisje James en het aangepaste menu was niet eens saai voor zwangere Bons πŸ™‚ De organisatie had van alles geregeld om het mij zo makkelijk mogelijk te maken, zo werd er voor elk wandelingetje een golfkarretje voor mij geregeld…volgens mij is de baby daardoor goed ingedaald πŸ˜‰

Zoals jullie zien, ben ik tussendoor ook nog even naar de kapper geweest om die misselijke lange lokken te laten snoeien. Ik heb gewoon weer lekker kort haar! Dat voelt toch het meest als ik en ik ben ook echt blij met mijn korte coupe πŸ™‚

Inmiddels heb ik ook een echte babybuik waar ik eigenlijk behoorlijk trots op ben, al kan ik niet wachten tot ik weer normale kleren aan kan. Ik weer op mijn buik kan slapen, ik sushi met rauwe tonijn mag eten, gin tonic drinken en weer eens een ijskoud biertje mag! Net als knuffeltijd met ‘the Mr’…inmiddels doet alles zeer aan mijn lijf en ben ik zo chaggerijnig als de pest πŸ˜‰ Ik maak om alles ruzie en ben het zwanger zijn gewoon een beetje zat! Ik wil haar gewoon nu zo snel mogelijk ontmoeten, haar knuffelen en kussen en zien hoe mooi ze is. Ik ben moe van de oefenweeΓ«n die maar geen echte willen worden en het gevoel een gestrande walvis te zijn πŸ˜‰ Ik breng mijn dagen voornamelijk door op de bank met boeken lezen en Netflix kijken. Ik ben namelijk ontzettend klaar voor de bevalling, het huis is schoner dan het ooit was en ik heb gewoon niet meer zoveel te doen πŸ™‚

Zoals jullie wel lezen… een typische zwangere πŸ˜› en ik weet het…het hoort er allemaal bij, de laatste loodjes wegen het zwaarst, nog heel even doorzetten, die buik ga ik vast ook missen straks, nee ik hou geen vocht vast, straks ga ik lekker genieten, en ga nog maar even door met alle cliche’s waar je mee doodgegooid word als je rond je uitgerekende datum zit πŸ˜‰

Dat was in ieder geval het laatste nieuws over mijn zwangerschap en ja, ik heb mijn instagram account prive gezet. Ik ben onder invloed van heel veel hormonen en wil niet alles meer met de hele wereld delen. Ik wil geen prive berichtjes over hoe het nou gaat en of er al nieuws is…als er nieuws is horen de mensen die het moeten horen het vanzelf πŸ™‚

Bonsje.

Eén gedachte over “Zwangerschaps update week 38

  1. En zo is het mÑÑr net (laatste zin).
    Prachtige buik, met fijne dunne benen. Positief benaderen! En gewoon nog even blijven genieten van het zwanger zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: