overdonderd

overdonderd

Overdonderd voel ik me, overladen met liefde, dankbaar en ontroerd!

Wat heb ik veel reacties gekregen van jullie op mijn twijfels! 5 minuten na het plaatsen belde mijn moeder al en had ik een fijn gesprek. Nooit, maar dan ook nooit had ik zoveel reacties verwacht en ik ben de hele dag druk geweest met reacties lezen, gesprekken gevoerd en bovenal dankbaar geweest. Mijn diepste twijfel gooide ik online en jullie reageerden massaal en vol liefde.

Jullie hebben me moed en energie ingepraat. Ik heb me nog nooit zo geroerd gevoeld en de liefde die ik mocht ontvangen al is het digitaal ben ik ontzettend dankbaar om.

Ik voel me beter, minder geblokkeerd en mijn keelontsteking waar ik al maanden mee liep is door positieve energie ook verdwenen. Ik kan weer een rondje….

Mijn kinderwens is inderdaad van mij en ik ben de enige die daar over kan oordelen. Als ik het opgeef voordat de eindstreep daar is zal ik inderdaad spijt krijgen. Te vaak heb ik dingen opgegeven maar ik ben er klaar mee om een opgever te zijn!

Ik weet dat God gebeden verhoord, ik heb ook gebeden om een nieuw huis en op het moment dat ik het niet meer trok, kregen we ineens een aanbod dat te mooi was om af te slaan. Gebedsverhoring, steun in mijn geloof…ik blijf bidden want God is machtig. De kracht van positieve energie is enorm en ik ben nou eenmaal ontzettend spiritueel 🙂

Jullie zijn geweldig en ik ben blij dat jullie me zoveel liefde toewensen!

Dank daarvoor.

Bonsje

4 gedachten over “overdonderd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: