lepelsmoothie

lepelsmoothie

Overal zie ik ze, de smoothiebowls…. ‘The Mr’ wijst me elke keer op al die instagram accounts “kijk dit is echt een account wat jij moet volgen!” In zijn visie is dit natuurlijk koken πŸ˜‰ Gister heb ik hem dus laten zien hoe eenvoudig dit nou eigenlijk is, het meeste werk is nog het mooi versieren van je schaaltje πŸ˜› Wel ziet het er schitterend uit, is het heel gezond en nog superlekker ook! Een smoothie in een schaaltje om lekker te lepelen πŸ˜€

DSC_2149

Wat heb je nodig:

  • een hele avocado
  • een rijpe banaan
  • een kiwi
  • een doosje bevroren blauwe bessen (250 gram)
  • een drupje vocht (water, zuivel of sap)
  • toppings zoals :granola, nootjes, vers fruit, kokos, pitten en zaden, cacoa nibs, verzin het maar πŸ˜‰

Hoe maak je het?

Schil al het fruit en gooi het met een drupje vocht in de blender (door het beetje vocht zal de blender het makkelijker mengen) Laat draaien tot een gladde massa.

Verdeel over 2 schaaltjes, sloof je enorm uit op het versieren van je smoothie bowl met je toppings. Maak snel een foto, post deze op instagram en facebook πŸ˜‰ Steek je lepel er in en roer alles door elkaar voordat je smult van je enorm gezonde en lekkere ontbijtje. Gebruik vooral heel veel hashtags die met fit en healthy beginnen en hoppa, de volgers en likes stromen binnen! πŸ˜›

Bij deze, mijn ontzettend makkelijke recept voor alle fitfoodies πŸ™‚

Eet smakelijk!

4 gedachten over “lepelsmoothie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: