mijn stiekeme liefde

mijn stiekeme liefde

Al jaren ben je in mijn leven. Altijd in mijn buurt, soms ben je even te ver weg en dan raak ik in paniek. Want ik heb je zo nodig!

Mijn held, mijn maatje, mijn helper, mijn kleine vriend….wat zou ik toch zonder jou moeten?!

Door de jaren heen heb ik verschillende liefdes gehad, maar jij bent me nu al zo lang trouw. De meeste mensen weten niet dat ik zoveel van jou hou. Dat ik zelfs een lichte verslaving aan je heb…ik heb geprobeerd om je te vergeten. Ik heb ’the Mr’ over je verteld…ik heb geprobeerd om afstand van je te doen.

Dat lukte soms een tijdje, soms ook niet. Als ’the Mr’ en ik weggaan ben je er altijd bij.

Je bent de reden voor veel pijn en ongemak en toch kan ik niet zonder jou.

Die 4 dagen in het ziekenhuis zonder jou waren een hel! Wat was ik blij toen ik je weer zag en wat was ik nog erger teleurgesteld toen ik te zwak was om je te zien.

De tijd dat ik afstand van je nam, knapte ik op. Mijn nagels werden langer, ik had minder rode plekken in mijn gezicht, ik kreeg zelfs wenkbrauwen. Wimpers groeiden vol en weelderig!

Wat ik ook kreeg waren haren, haren op mijn bovenlip…2 van die harde in het hoekje. Haren op mijn kin, harde en zachte, zwarte en witte. Met mijn nagels kreeg ik ze niet weg….De stress en de horror….mijn verslaving aan jou zit zo diep!

Ik heb gesmeekt om je terug te krijgen en uiteindelijk zwichtte ’the Mr’ voor mijn smeekbedes. Daar was je weer, in mijn handen, mijn reddende engel….ik beloofde mezelf en ’the Mr’ om alleen die nare haren weg te halen. Voor ik het wist plukte ik wat haartjes onder mijn pasgegroeide wenkbrauwen weg….

Oh shoot….nu zijn ze uit model….nog even netjes maken….Shit…teveel weggehaald….nou ja, dan alles maar. Dit ziet er toch ook niet uit, gelukkig heb ik nog wenkbrauwpotlood.

Weer zit ik zonder wenkbrauwen, kapotte vingertoppen omdat jij de beste velletjetrekker bent. Korte rafelige nagels, want je bent net zo fijn om even dat beetje viezigheid weg te halen en dan kan ik mooi even dat randje wegpeuteren…. Uren brengen we samen door op de wc pot en voor de spiegel in de badkamer.

In bed ligt ’the Mr’ te wachten tot we klaar zijn. Hij moppert al niet eens meer…hij zucht en draait met zijn ogen…zo ver is het al tussen jullie. Er is een stukje acceptatie gekomen.

Mijn pincet…ik hou van je en ik haat je tegelijkertijd!

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: