stom!

stom!

Vandaag jat ik heel even de rubriek ‘stom’ van The Village People, gewoon omdat ik het heerlijk vind om ook eens mijn frustraties lekker ongenuanceerd online te knallen. Bij The Village People vertelt elke week een andere Urker wat hij of zij nou echt stom vind. Vaak zijn dit heel herkenbare dingen, deze lijstjes lees ik altijd met een grote grijns. Daarom wil ik ook mijn lijstje ‘stom’ maken.

 • Als ik dingen heel netjes weiger en mensen proberen me toch over te halen…Hallo! Praat ik Russisch ofzo?! Ik heb blijkbaar zo’n hoofd dat mensen niet serieus nemen. Ik vind het al heel moeilijk om nee te zeggen, dus respecteer mijn nee dan ook eens gewoon.
 • Dat ik soms wel 10 minuten in mijn auto voor de deur sta omdat ik onmogelijk mijn parkeervak uit kom. Het verkeer in onze straat is levensgevaarlijk. Mensen rijden gemiddeld 80 km per uur door een woonwijk en halen elkaar dan ook nog in….echt stom!
 • Dat het schattige egeltje wat ik zo liefdevol kattenbrokjes heb gevoerd, mijn hele tuin heeft ondergescheten met egeldrollen…elke keer als ik in mijn tuin loop heb ik nu stront onder mijn sloffen…ondankbaar stekelbeest!
 • Dat de Zeeman het model van mijn lievelingsonderbroeken heeft verandert en het nu hipsters zijn….ik bedoel?! Welke moeder met keizersnee litteken zit daar op te wachten?! Ik wil gewoon mijn onderbroek tot mijn tetten op kunnen hijsen, liefst nog tot onder mijn oksels!
 • Dat babies wel in hun pamper kakken maar vervolgens als wilde beesten gaan vechten om maar geen schone broek te krijgen…Ik bedoel…waarom? Het lijkt mij niks om met zo’n poep pannenkoek aan je billen te lopen, en het is echt niet zo dat ik er van geniet om jouw stront van je billen te moeten krabben 😉
 • Dat mensen denken dat ik altijd grapjes maak als ik heel serieus ben…Ik snap dat niet….heb ik zo’n hoofd? Is het mijn blik? Wat doe ik wat zo grappig is? Wat zeg ik voor hilarische dingen als ik gewoon een gesprek probeer te voeren? Ik spreek duidelijk geen vloeiend sarcasme.
 • Dat je voeten een kunnen groeien na een zwangerschap….vaarwel 60 paar prachtige schoenen 🙁
 • Dat ik geen geld heb om alles te kopen wat ik wil hebben….ik wil nog steeds een rode kever met wit leren dakje….
 • Wat ik ook echt stom vind is dat ze mijn arm niet willen amputeren….ze zeggen dat ik dan fantoompijn krijg…zou dat erger zijn dan echte pijn?
 • Puisten! Wanneer houdt dat ooit op? Ik heb inmiddels rimpels joh…waarom heb ik dan nog steeds puisten?!
 • Met je vinger door het wc papier prikken…
 • Dat ik nooit een stiekem scheetje kan laten omdat ze op dat moment altijd besluiten te brullen.
 • Dat een knalroze fake fur jas niet fashionable blijkt te zijn….Mijn inner Barbie werd zielsgelukkig toen ik die jas zag…
 • Dat ik blijkbaar geen gevoel voor mode heb, of een bizarre smaak heb
 • Dat ik zelden of nooit nadenk voordat ik de meest gekke besluiten neem… Zo besloot ik in een split second een septum piercing te nemen omdat ik Ben Saunders in het echt wou zien…en dan zo eigenwijs zijn om er ook mee rond te blijven lopen, terwijl je er eigenlijk meteen spijt van hebt 😛
 • Dat de bodem van de wasmand nooit in zicht komt, strijken, was opvouwen….alles met was is stom!
 • Boodschappen doen zonder zelfscanner….In de kar, uit de kar, in de tas, in de kar, uit de kar, in de auto, uit de auto, uit de tas, in de kast…..een gebed zonder einde…..
 • Dat dieren en mensen doodgaan…ik ben het daar gewoon niet mee eens….Mijn mensen moeten altijd bij me blijven.
 • Dat volwassen mensen zich zo opwinden over kinderfeestjes zoals Sinterklaas….
 • Dat ik iets koop wat een week later in de uitverkoop hangt…
 • Dat BH’s in cup K zo allemachtig duur zijn…ik heb toch niet om deze tetten gevraagd?! Maar als ik ze los laat slingeren kan ik er iemand mee doodslaan!
 • Dat alle plussize fashion blijkbaar alleen voor korte vrouwen is. Ik ben 1,85 en kan geen broeken, panties en dingen vinden waarvan de mouwen lang genoeg zijn….ik voel me een alien in de gemiddelde winkelstraat.
 • Al die rare engelse namen…wat is er mis met een gewone, gezellige Hollandse naam?
 • Dat bijna niemand meer gewoon Nederlands spreekt en schrijft….want dat is awkward 😉
 • Pubers die lege pakken terug in de koelkast zetten.
 • Dat je dik word van patat….

Eigenlijk vind ik best wel veel stom…

Misschien is dit een mooie gelegenheid om te leren omdenken 🙂 Ik ga mijn best eens doen….

Ik begin vast met de tijd die ik voor de deur in de auto doorbreng…op dat moment heb ik heerlijk volledige rust!

Bonsje.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: