stront

stront

Lieve is een heel ondernemend meisje en vliegensvlug, dit levert regelmatig een stressmomentje op omdat ze alles wil. Pakken, spelen, eten, drinken, kijken, praten alles tegelijk. Koffie drinken met Lieve in de buurt is een hele onderneming net als eten…ze is gewoon ontzettend druk.

Heel vaak is dat ook hilarisch en soms is het niet zo leuk….

Vandaag was het best wel een beetje vies 😉

Ze heeft een ontzettend goede stoelgang en kakt dus zo’n 4 a 5 keer per dag. Doordat ze zo ondernemend is, is het verschonen van een luier een hele onderneming. Alles beweegt namelijk aan dit meisje en dat op topsnelheid. Zo trapt ze dus regelmatig een stuk kak uit haar luier.

Vandaag zag ik ook weer een stuk kak door de box vliegen en ik dacht dat ik alles had opgeruimd…

Boy was i wrong!

Na een kwartiertje spelen en ik wat in de keuken had opgeruimd loop ik langs die box en een verdachte geur komt me tegemoet….

Je gelooft het niet maar alles zat onder de stront! Blijkbaar was ik niet zorgvuldig genoeg geweest en heeft mevrouw het inieminie stukje kak wat ik heb gemist lekker gekneed, over al haar speeltjes verspreid, haar kleren onder de stront en zij zelf onder de stront.

Kalm blijven Bons, dit moet even logisch aangepakt worden. Kind onder je arm naar boven, op de badkamervloer uitkleden en wassen…die box komt zo wel.

Dus kind schoon, kleren in de was, Lieve dikke schik, mama die wat kleine kokhalsjes verbergt en weer naar beneden om de schade op te nemen.

En zo sta je dus op maandagochtend met een tandenstoker stront uit de schroefjes van allerlei speelgoed te peuteren…

Het glamoureuze leven van Bonsje 😉

Ik heb geen foto bij dit verhaal maar ik denk dat jullie het plaatje wel kennen?

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: