Shoplog Primark

Shoplog Primark

Jaja…een heuse shoplog van deze bloggende mama πŸ˜‰ Als foodblogster durfde ik daar dus niet aan te beginnen want hey…dat klopt gewoon niet. Maar als Bonsje van Bonsjekraaij.nl mag ik dit gewoon πŸ˜›

Afgelopen zaterdag waren we gezellig een middagje naar Groningen, we waren zelfs iets eerder dan 1 uur de deur uit dus het was een goed gelukte ochtend πŸ˜‰ Lieve groeit als kool en is hard op weg om uit maatje 68 te groeien, nieuwe kleertjes waren dus wel nodig. Natuurlijk heb ik wel wat in de kast hangen in maat 74, we kregen al heel veel en ik heb laatst zelf voor het eerst een jurkje genaaid maar ik wilde gewoon nog wat dingetjes erbij hebben!

Bij Bertus scoorde ik in de sale al 2 superleuke jurkjes met bijpassende leggings en de Zeeman collectie hebben we in maat 68 al helemaal compleet. Aangezien ik een low budget mama ben (ze dragen het toch maar een paar maandjes) ga ik niet voor de dure merkkleding. Ik vind mijn baby fashion wel gewoon bij Wibra, Zeeman, Hema en Primark…

Primark werd het dus en ik ben goed geslaagd!

Dit leuke setje vond ‘the Mr’ een beetje saai maar ik ben er weg van en het koste me in totaal 13 euro. Ik hou van een beetje stoer maar wel meisjesachtig en dat is dus helemaal dit…jeans met bloemetjes.

Dit lieve setje werd in mijn mandje gemikt door papa…hij was totaal verliefd op het bontvestje. Aangezien het niet te roze is en er een maillot bij zit vond ik het helemaal okee πŸ˜‰ Kosten van dit leuks…16 euro maar!

Mja…wat moet ik hier van zeggen? πŸ˜‰ Weer papa in de Primark πŸ˜› Ik vermoed dat er een kerstkaartje gemaakt gaat worden dit jaar…Lieve’s foute kerstjurk hangt in ieder geval klaar! Voor 11 euro mag hij wel even verliefd zijn en kan ik smakelijk lachen….herinneringen zijn onbetaalbaar toch?!

Ik weet het, we hebben een meisje… Maar dit is een beetje ons dingetje πŸ˜› In haar hele baby uitzet en haar kamertje zijn kleine details van Batman verwerkt. Grapje van papa en ik moet er om lachen πŸ™‚ Een lekker warme onesie, papa heeft ook een Batman onesie (mama een minion onesie…nog erger) Dus lekker voor koude winterdagen wanneer we geen zin hebben om aan te kleden. Blijft ze ook een beetje warm in bed tijdens hele koude nachten πŸ™‚ Voor 12 euro een prima aankoop!

En natuurlijk deze want…kijk dan! Geen idee wat ze kosten want ik heb er niet naar gekeken…te schattig gewoon πŸ™‚

Deze komt niet bij de Primark weg maar bij Zara, ik ben echt ontzettend fan van Zara baby. Als ik er ben mag ik van mezelf 1 ding kiezen want anders koop ik de hele afdeling leeg… Deze keer bleef het bij een ontzettend grappige muts, lekker warm voor deze winter en de schade viel met een tientje enorm mee πŸ˜‰

Natuurlijk scoorde ik ook nog wat moois voor mezelf, 2 leuke sweaters en een culotte (broekrok). Ik ben een beetje mijn stijl aan het omgooien. Ik blijf al jaren in het oude vertrouwde hangen, een hele klassieke vrouwelijke look maar ik voel me daar niet meer fijn bij. Ik wil dragen wat ik leuk vind in plaats van dragen wat ik veilig vind… Daarom kocht ik laatst dus ook al een paarse jas en match ik netkousen met witte Nike sneakers πŸ˜‰ Het hoeft niet meer te matchen…ik ben ik!

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: