misselijk

misselijk

Lieve volgers,

Ik zal jullie voorlopig niet blij gaan maken met foodblogs. Geen nieuwe recepten en geen lekkers…..

Ik ben namelijk ontzettend misselijk en het enige voedsel wat ik op dit moment eet is yoghurt, mango, bisquitjes, soep en snoepjes….oh en taart! Taart is the bomb 😉 Ook ben ik helemaal gek van krokante dingen en alle vormen van frituurvoer…ik schaam me er eigenlijk ook wel een beetje voor maar mijn maag doet gek.

Ik hoef gelukkig niet over te geven maar ik ben wel dag en nacht misselijk. ‘The Mr’ vind me er niet echt aantrekkelijker op worden met mijn powerboeren en knetterharde kokhalzen. Ik heb nu medicatie tegen de misselijkheid maar dat doet nog niet wat het zou moeten doen.

Eten en koken is op dit moment niet mijn favoriete tijdsbesteding zoals jullie wel lezen 😉 Maar we hebben zo lang op dit wondertje gewacht dat ik me nu vooral richt op het zwanger zijn en alles wat daar bij hoort. Op dit moment is dat dus een enorme tegenzin in eten en koken. Toch heb ik al wel al mijn broeken weg moeten leggen 😉 Ze passen niet meer!

Ons spruitje liet afgelopen vrijdag op de eerste echo een prachtige hartslag zien en bewoog zelfs al! Intens dankbaar en kotsmisselijk 🙂

Geen foodblogs dus…

Wel regelmatige updates over hoe het met me gaat.

Bonsje

7 gedachten over “misselijk

  1. Oh ik voel met je mee.
    Mijn gynaecoloog zei altijd hoe zieker hoe beter… dan zit de zwangerschap helemaal goed. Misschien was het maar een bakkerspraatje om mij niet te ongerust te maken… hihi.
    Ik ben zo blij voor jullie.

  2. En dat vind ik ook leuk om te lezen. Updates dan, niet de misselijkheid klachten. Denk maar lekker aan jullie twee. En geniet er maar Van. Het is jullie gelukt!

  3. Sterkte der mee,was van de jongste ook 9 maanden ziek en ook nog bekkeninsabiliteit erbij,je krijgt er wat moois voor terug moet je maar denken?ik wist het geslacht al en dacht steeds als ik weer zo beroert was en pijn met lopen enz..straks heb ik een lekker jongetje?blij voor jullie dat er een kloppend hartje op de echo te zien was?richt je lekker op je zwangerschap net wat je al zegt je hebt er al zo lang op gewacht?

      1. Ik was 7 maanden lang misselijk + overgeven t enige wat hielp tegen de misselijkheid was water met gembersmaak (Aldi) t hielp niet tegen t overgeven? daartegenover stond wel een supermakkelijke bevalling??

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: