verliefd op de liefde.

verliefd op de liefde.

6 jaar geleden op dit moment zat ik mezelf nog op te vreten van frustratie. Ik stond al een tijdje ingeschreven op een datingsite en na alle wanhopige en vreemde mannen keurig afgewimpeld te hebben besloot ik zelf eens rond te gaan kijken. In een straal van 20 kilometer om Emmeloord kon ik niets aantrekkelijks vinden maar toen ik mijn zoekgebied besloot te vergroten keek ik ineens naar een foto die me zo aansprak dat ik besloot de persoon achter de foto een berichtje te sturen. Ik heb zijn profiel nooit gelezen, die ogen… die lachten me regelrecht mijn hart in! Tot mijn grote frustratie hoorde ik vervolgens niets… en dat terwijl ik allang had gezien dat ik zo ongeveer de mooiste vrouw op de hele site was πŸ˜‰

2 lange dagen moest ik wachten op een antwoord van de man met de mooie blauwe ogen…en toen ineens… Pling! daar was hij dan eindelijk πŸ™‚ Na wat heen en weer kletsen deed Michel ineens iets waar ik ontzettend van schrok…Hij stelde voor om diezelfde middag nog af te spreken! Nu weet ik dat mijn vent van het spijkers met koppen slaan is maar toen vond ik het doodeng πŸ˜‰ Toch besloot ik om een kopje koffie met hem te gaan drinken. Of ik nog een leuk plekje wist? Het enige wat ik zo snel kon bedenken was een restaurant in het centrum dus daar spraken we af.

Eenmaal aangekomen bij het restaurant schrok ik weer een beetje πŸ˜‰ Michel bleek echt zo dik te zijn als dat hij zei, zijn kleren waren stom en zijn schoenen nog erger πŸ˜‰ Maar ja, die ogen…. Ik besloot om het een eerlijke kans te geven en dat was de beste beslissing van mijn hele leven!

Ik was op dat moment net bij mijn ex-man weg en zat nog vol in de scheidingsstress. Eigenlijk zocht ik ook nog geen vastigheid maar een beetje plezier. Het kopje koffie liep uit in een etentje en daarna nog een drankje, we raakten niet uitgepraat. Ik was onder de indruk van zijn eerlijkheid en van zijn voorzichtige, respectvolle manier van doen. Eindelijk een man die niet direct probeerde om me uit mijn broekje te kletsen πŸ˜‰ Met moeite heb ik afscheid genomen die avond, we hebben geen nieuwe afspraak gemaakt…

We bleven appen en chatten en na een week nodigde ik hem uit om bij mij te komen eten. Ook dat was alweer zo gezellig en alweer raakten we niet uitgepraat, we kusten wat en na een gezellige avond ging Michel weer keurig op tijd naar huis… om de volgende dag weer terug te komen.

Die avond maakte hij kennis met de ex…die perse langs wilde komen πŸ˜‰ Ondanks dat dit enigszins ongemakkelijk was, bleef het wel weer heel gezellig. De ex belde mij de volgende dag en sprak de legendarische woorden ‘ Het is een leuke jongen hoor, maar dit word toch niks. Jij bent verliefd op het verliefd zijn.’

Hij had gelijk, ik ben verliefd op de liefde en de liefde dat is Michel a.k.a. ‘the Mr’ ! Al 6 jaar lang ben ik verliefd op de liefde en het gaat maar niet over. Hoge bergen en diepe dalen in het leven? Het maakt niet uit, zolang wij maar samen zijn. Nog elke dag ben ik blij op het moment dat hij de deur binnenstapt. Nog elke dag krijgt hij een lel omdat hij me laat schrikken. Nog elke dag maak ik zijn broodjes klaar en nog elke dag mopper ik dat hij zijn sokken op de bank laat liggen πŸ™‚ Nog elke dag mis ik hem als hij aan het werk is of laat thuis komt. Nog elke dag maakt hij mijn leven leuker.

6 jaar samen en nog lang niet saai. 6 jaar vol liefde, malle ruzies, gekke momenten en elkaar steeds een beetje meer leren kennen. Na 6 jaar zijn wij met elkaar verweven, een eenheid. Ik ken zijn minpuntjes en hij de mijne, we stappen er overheen omdat de liefde het de moeite niet waard maakt om er over te vechten πŸ˜‰

Straks in September zijn we al weer 4 jaar getrouwd en ik ben nog lang niet klaar met deze man. Deze man is liefde en ik ben verliefd op de liefde πŸ™‚

een van onze eerste foto’s samen

de eerste selfie als getrouwd koppel…wat heb ik moeten wennen aan mijn nieuwe naam! Mevrouw Kraaij πŸ™‚

onze meest recente selfie…nog steeds verliefd op de liefde πŸ™‚

Bonsje.

4 gedachten over “verliefd op de liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: