Als het dan tegenvalt

Als het dan tegenvalt

In je hoofd heb je de meest mooie dromen. Hoe je de stiefjes gaat vertellen dat ze weer grote zus gaan worden, dromen over borstvoeding en draagdoeken, hoe je de grootouders het fantastische nieuws gaat brengen….

En dan word je ongesteld….

Bam! terug naar de realiteit Bonsje….

Vanmorgen was het zover, eigenlijk wist ik het vorige week al maar je blijft toch hopen totdat het ook daadwerkelijk zover is. De gevreesde menstruatie…ik dacht dat ik heel verdrietig zou zijn, het valt mee. Ik ben kalm, wel een beetje sip maar er moest meteen veel geregeld worden. Het ziekenhuis moet worden ingelicht, er moet worden overlegd of we deze maand wel kunnen starten want natuurlijk hebben wij in alle vertrouwen op de goede afloop net een lang weekend weg geboekt 😉

Gelukkig, het ziekenhuis wil flexibel zijn…we mogen meteen door voor de volgende ronde!

Vandaag ben ik even heel erg lief voor mezelf, ik ga straks bami maken en als toetje neem ik een dikke magnum! Ik heb een heerlijke bak koffie op en vanavond neem ik een heerlijke gin-tonic 😉 Even schijt aan keto en liefde voor Bonsje…even quality time met de liefste. Ik doe lekker niks nuttigs, ik ben bij het tuincentrum geweest voor veel bloemetjes om mijn balkon weer leuk te maken. Want als de zon even niet voor jou schijnt zal je zelf de slingers op moeten hangen!

Geen tranen, geen wanhoop…wel is mijn geloof weer een stukje minder…het stemmetje wat me zegt dat ik nooit moeder zal worden is wat harder gaan klinken. Maar ik geef nog niet op, ik ga nog door….

Per slot van rekening heb ik nog 5 kansen op een wonder!

Bonsje

4 gedachten over “Als het dan tegenvalt

  1. Een lekkere magnum heb je zeker wel verdiend? (wel iene mit pitjes he ) ?

    Maar lieve bonsje wat een teleurstelling voor jullie? maar zoals je zegt nog 5 kansen te gaan de hoop is nog niet weg ?
    Wij hopen en bidden met jullie mee ,tis jullie zooo gegund ??

  2. Mooi positief stuk Bonsje! Inderdaad even heerlijk lief zijn voor jezelf!!!!!!! En op naar ronde 2 . . . We blijven hopen en bidden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: