Saai

Saai

Toen ik 16 was werd ik voor het eerst hopeloos en reddeloos verliefd. Zijn mooie krullen, vrolijke blauwe ogen en enthousiaste glimlach lieten me als een blok voor hem vallen. De jongen in kwestie vond mijn openlijke verliefdheid blijkbaar schattig en wij werden een stel. 8 jaar ouder dan ik was hij en al veel meer levenservaring dan het makke lammetje dat ik was 😉 Vele eerste keren beleefde ik met hem.

Toen ik 18 was verdween mijn verliefdheid een beetje, ik werd wat ouder…keek minder tegen die ‘wereldwijze’ man op. Ik mocht ook veel minder van mijn ouders dan hij al wel deed. Hij was namelijk al volwassen. De verkering ging uit en ik keek jarenlang met een fijn gevoel terug op mijn eerste grote liefde 🙂 Het was namelijk een bijzondere eerste liefde! Vele vriendjes volgden, maar nooit was ik zo verliefd als die eerste keer….

Tot ik ‘the Mr’ tegenkwam…. ook van hem gaan de lichtjes in mijn ogen schijnen 😉 We zijn nu al een paar jaar een gelukkig setje en hebben een leuke gezamenlijke vriendenploeg.

Laatst kwam een vriend van ons dus ook met het grandioze plan om met z’n allen naar een ‘stappers van toen’ feestje te gaan. Ik was meteen voor, al was ik wel een beetje zenuwachtig. Ik ben immers al in geen jaren in de kroeg geweest 😉

Gister was het dan zo ver, opgedoft en opgewonden togen we met z’n allen naar de kroeg. Ik kreeg mijn bestelde watertje en zat nog wat onwennig om me heen te kijken, al wel genietend van de sfeer en de muziek uit ‘onze tijd’. Heerlijk iets leuks doen met mijn vriendjes van toen die nu nog steeds mijn vriendjes zijn 🙂

En ineens was hij daar!

Vol enthousiasme stormde hij op me af en begon meteen voluit te praten.

Hij is nog geen spat veranderd 🙂 Nog steeds dezelfde krullen, vrolijke blauwe ogen en ontwapenende glimlach… Nog steeds vol van zijn lijf en zichzelf 😉 Op misschien een paar missende tanden en kiezen na, nog steeds die leuke jongen van toen.

Na een wat ongemakkelijk gesprekje, want ja….. na 18 jaar ken je iemand eigenlijk niet meer…. Kwam hij tot de conclusie dat ik wel was veranderd….

Ik ben saai….

Bonsje.

10 gedachten over “Saai

        1. Hij is serieus echt wel lief, alleen zo oppervlakkig als de pest ? geen ‘ echte man’ iig ? hij blijft die jongen van toen al is hij nu dik in de 40

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: