Gezonde red velvet smoothie

Gezonde red velvet smoothie

Zoals jullie wel weten ben ik ietsje anders gaan eten. Nog steeds vind ik het moeilijk en mis ik drop, koek (at ik eerder nooit),kortom is mis alle zoete snacks! Een boterhammetje mis ik eerlijk gezegd niet eens, ik hield altijd al meer van wat warms. Maar ontbijten is wel een nieuwe uitdaging, ik wil niet altijd met ei ontbijten maar ik wil wel iets snels. Dat snelle ontbijtje moet natuurlijk ook nog een beetje lekker zijn, gezond en een portie groenten bevatten. Met deze heerlijke smoothie heb ik dat allemaal in een! Het geheim van de rode kleur is… Rode biet! en ja….dat is echt lekker! Probeer het ook eens πŸ˜‰

Wat heb je nodig voor 1 smoothie:

  • 1 voorgekookt bietje ongeveer 1oo gram
  • 150 ml amandelmelk ongezoet (deze smaakt het lekkerst en sojaproducten zijn niet goed voor de hormoonhuishouding van jonge dames)
  • 1 banaan
  • handje rode vruchten (diepvries)
  • 1 kleine eetlepel cacao
  • 1 theelepel vanille-extract

Hoe maak je het?

Nou…dat is nou het makkelijke van smoothies πŸ˜‰

Gooi alles in je blender…. laat draaien en hop! Klaar is je gezonde en lekkere ontbijtje πŸ™‚

Gemak in de ochtend, wat wil een mens nog meer?

Je chocoladefix heb je op deze manier weer gehad en je hebt een extra portie groenten naar binnen geschoven zonder dat je het in de gaten hebt gehad πŸ™‚

Mijn zoetbehoefte is weer vervuld πŸ˜‰

Als je het zondig wil maken kan je er natuurlijk nog een toefje slagroom op gooien, geraspte chocola, walnootjes…. maar dan word het al snel een toetje…..

Geef gezonder eten ook eens een kansje!

6 gedachten over “Gezonde red velvet smoothie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: